nieuws

Ondersteuningsnetwerk Kempen ON 26

ondersteuningsnetwerkkempen

NIEUWS

CORONA


Beste directie

Beste leerlingbegeleider/zorgcoördinator


De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken. Dit heeft uiteraard ook invloed op onze werking als ondersteuningsnetwerk.


Wij volgen, net zoals jullie, de richtlijnen van de overheid om de contacten tussen mensen zoveel mogelijk te beperken om zo de kwetsbare groepen te beschermen.


Voor onze samenwerking betekent dit concreet:


Dat we ervan uitgaan dat alle geplande overlegmomenten (klassenraden, individueel overleg, vergaderingen,…) op de scholen voor de komende weken afgelast worden en uitgesteld worden naar een later moment of, indien ze dringend zijn, zoveel mogelijk zullen plaatsvinden via mail, smartschool, telefoon, skype.


Dat we voor de lopende ondersteuningstrajecten beschikbaar blijven en waar nodig leerkrachten en leerlingen ondersteunen via mail, smartschool, telefoon, skype.


Dat indien de aanwezigheid van één van onze ondersteuners om dringende reden gewenst is op uw school u contact opneemt met info@ondersteuningsnetwerkkempen.be.


Indien u nog vragen hebt, kan u ook steeds terecht op datzelfde mailadres.


Wij willen jullie verder ook oprecht bedanken om mee zorg te dragen voor elkaar en voor de vele, vaak hartverwarmende, communicatie die er reeds via mail of smartschool gevoerd werd. Op deze manier houden we elkaar op de hoogte van alle afspraken en zoeken we samen naar oplossingen voor de problemen die zich nu stellen.

Inspiratiedag THINCLUSIEOp 13 februari hebben de ondersteuners van verschillende ondersteuningsnetwerken een gezamenlijke inspiratiedag gehouden. Deze ‘Thinclusie’ bracht meer dan 400 ondersteuners van VOKAN, Antwerpen Plus, Kempen en de Accolade bijeen rond het gezamenlijke thema ‘Inclusie’. Meer dan inspireren

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren